Golfresor till Polen med Gite golfresorBanor

Golfbanor med hög standard och god service

En golfresa till Amber Baltic Golf Club och Binowo Park Golf Club är ett mycket lyckat beslut eftersom banorna erbjuder golf i omväxlande miljö med kuperad terräng i ett vackert skogslandskap. Vi erbjuder prisvärda golfpaket och golfweekends anpassade för just ert golfgäng men även företagsgolf, träningsläger eller konferenser om ni är ett större sällskap.

Kamien Country Club

Kamien Country Club ligger c:a 52 km från färjeläget i Swinujscie där färjan kommer in. Banan har 18-hål med par 72. Det är en park och skogsbana som ligger i en underbar natur med en del vattenhinder. Det är svenska ägare till banan. Klubbhus med bar och lätt mat Golfbilar finns att hyra. Reservera vid bokning av t-time.

 

picture

Modry Las GC

Binowo Park Golf Club golfresa till Polen

Modry Las GC ligger 80km från Szczecin samt 160km från färjeläget i Swinouscjie. 18-håls Championshipbanan invigdesav Gary Player 2009 som också har desingat den. Modry Las GC erbjuder boende i fullt utrustade stugor vid banan samt dubbelrum i klubbhuset.

picture

Amber Baltic Golf Club

Amber Baltic Golf Club golfresa Polen

Belägen nära östersjökusten på ön Wolin. Öppnades för spel 1993. Klubbhuset ligger mitt på banan, med utsikt över nästan hela 18-håls banan.

På övre våningen finns en bar med möjligheter till en lunch. Golfvagn och golfbil finns till uthyrning. Omklädningsrum med dusch samt Pro-shop, finnes på nedre våningen.

Amber Baltic Golf Club har 27 hål varav 18 håls mästerskapsbana - Amber i lätt kuperad terräng med en del vattenhinder. Banan är godkänd av internationella PGA. Där finns också en 9 håls träningsbana - Baltic. På anläggningen finnes driving range, putting green samt en chipping area.

Amber Baltic Golf Club var 1994 värd för de första Öppna Polska Mästerskapen i Golf.

picture

Binowo Park Golf Club

Binowo Park Golf Club golfresa till Polen

I byn Binowo 20km söder om centrala Szczecin ligger Polens fjärde 18-håls bana. Från färjeläget i Swinoujscie till banan är c:a 100km, halva sträckan motorväg.

18-håls Golfbana
9-håls Övningsbana
Drivingrange
Golfpro
Klubbhus med;
- Restaurang och Bar
- Konferensmöjligheter
- Golf shop
- Omkädningsrum / dusch / bastu

picture

 

 

Golfresor till Polen